Βασικές Έννοιες της Φυσικής

Η σειρά των εξ΄ αποστάσεως Μαθημάτων «Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ», αναγνωρίσθηκε σε διεθνές επίπεδο και αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιστημονικής προετοιμασίας των παιδιών ηλικίας από 12 -16 ετών.

1 εγγεγραμμένος φοιτητής

Η σειρά των εξ΄ αποστάσεως Μαθημάτων «Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ», αναγνωρίσθηκε σε διεθνές επίπεδο και αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιστημονικής προετοιμασίας των παιδιών ηλικίας από 12 -16 ετών.

Η σειρά αποτελείται από 13 κινηματογραφημένα έργα, τα οποία δημιουργήθηκαν από ομάδα ειδικών καθηγητών, παιδαγωγών, ψυχολόγων, κοινωνιολόγων, άριστων τεχνικών και σκηνοθετών με σκοπό την προετοιμασία των παιδιών που σπουδάζουν στις τρεις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου, για να κατανοήσουν με τον πλέον εύκολο και πρακτικό τρόπο τις λειτουργίες επιστήμης της εποχής μας, να επιλέξουν το δικό τους προσωπικό μάθημα με τις ενότητές του και να συνδεθούν στην εξέλιξη του κινηματογραφικού μαθήματος με το όραμα της επαγγελματικής επιλογής τους.

Οι ενότητες των μαθημάτων περιλαμβάνουν ζωντανά παραδείγματα, πρακτικές απαντήσεις σε ζωτικά ζητήματα και προβλέψεις της κάθε επιστήμης για το επερχόμενο μέλλον.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα αγαπήσουν τα μαθήματα της δικής τους «Ακαδημίας» και θα καλύψουν όλες τις ψυχολογικές αναζητήσεις που αφορούν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Ενημέρωση Γονέων

Θεωρείται απαραίτητο να ενημερωθούν οι γονείς με παιδιά ηλικίας από 12 μέχρι 16 ετών ότι, η σειρά «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ» αποτελεί ένα αναγνωρισμένο «δεύτερο σχολείο» για τα παιδιά τους, που είναι χρήσιμο να διαθέσουν τον ελεύθερο χρόνο τους απολαμβάνοντας το μάθημα της επιλογής τους μέσα από μια πλούσια ταινία επιστημονικού ενδιαφέροντος.

Οι γονείς θα ωφεληθούν πραγματικά από την αποτελεσματική επιλογή των παιδιών τους για την επιστήμη που θα ακολουθήσουν μεγαλώνοντας για «να κάνουν επάγγελμα αυτό που ονειρεύτηκαν».

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι και οι ίδιοι οι γονείς, παρακολουθώντας στον υπολογιστή τα κινηματογραφημένα ακαδημαϊκά μαθήματα που θα επιλέξουν τα παιδιά τους, θα αποκομίσουν χρήσιμες γνώσεις που θα καλύψουν τα μαθησιακά κενά της ηλικίας τους.

Γονείς! Βοηθείστε τα παιδιά σας με την εξ’ αποστάσεως πρόσθετη εκπαίδευση που προσφέρει η «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ» στους μαθητές της προλυκειακής ηλικίας.

Η προσπάθειά τους θα ανταμειφθεί με το καλό μέλλον των παιδιών σας.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Αρχική αξία κόστους εκάστου μαθήματος: 200 ευρώ.

Το ποσό αυτό μειώνεται ως ακολούθως:

Χορήγηση ειδικής έκπτωσης 20%  στο σύνολο του μαθήματος.

Συνολικό Κόστος Μαθήματος (μετά την έκπτωση):  160 ευρώ

Μετά την επιλογή για εξόφληση του συνολικού αριθμού όλων των μαθημάτων
παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10% (160 ευρώ χ 13= 2.080 ευρώ – 10% δηλαδή 1.872 ευρώ).
Παρέχεται επιπλέον για το σύνολο των μαθημάτων το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
και 2 επιπλέον μήνες Δωρεάν Εκμάθησης, για την πληρέστερη κατανόηση των Μαθημάτων.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ

Κόστος μαθήματος: 160 €.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Τρόπος απόκτησης

Ο εκπαιδευόμενος που ολοκλήρωσε τη σπουδή του στο μάθημα που επέλεξε, έχει το δικαίωμα:

Απόκτηση Κότινου με: Πιστοποιητικό Παρακολούθησης των ακαδημαϊκών μαθημάτων του HEPTAPOLIS AVATAR e-Learning από την Μ.Κ.Ο. HEPTAPOLIS – ΤΡΙΛΟΓΙΑ.

(ΣΗΜ. Η αποστολή του Πιστοποιητικού γίνεται με email.)