Πρόταση Σχεδίου

Η “HEPTAPOLIS”, σαν ένα οικουμενικό κέντρο Γραμμάτων, Τεχνών και Επιστημών θα δημιουργηθεί, μέσα από μία παγκόσμια συμμετοχή ανθρώπων που πιστεύουν ότι η πόλη αυτή θα γίνει «Ομφαλός της Γης», «Ακαδημία των Εθνών».

Για την επιτυχία του τεράστιου αυτού σχεδίου, απαιτείται η συνειδητοποίηση του κάθε πνευματικού ανθρώπου, ότι πρέπει με κάθε μέσον να βοηθήσει στην πραγματοποίησή του.

Εθελοντές

Εάν είστε δάσκαλος, καθηγητής πανεπιστημίου, ερευνητής, επιστήμονας, δηλώστε τα προσόντα και τις ικανότητές σας ώστε οι επιτροπές της «HEPTAPOLIS» να σας αναθέσουν την κατάλληλη θέση.

Εάν είστε συγγραφέας ή δημοσιογράφος που εργάζεστε για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δηλώστε τα προσόντα και τις γνώσεις σας ώστε οι επιτροπές της «HEPTAPOLIS» να σας αναθέσουν την κατάλληλη θέση στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων.

Εάν είστε επιχειρηματίας, βιομήχανος, διευθυντής Ιδρύματος ή Εταιρείας, Προϊστάμενος Εκπαιδευτικού Ιδρύματος ή Οικονομικού Οργανισμού, επικοινωνήστε μαζί μας και δηλώστε την πρόθεσή σας να συμμετάσχετε στην κατασκευή των σχολείων στο ΚΥΤΤΑΡΩΝ ή στο ZOSTER.

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ