ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Από το 1980 χέρι-χέρι, ο Παύλος Πισσάνος και η σύζυγός του Καρολίνα αγωνίσθηκαν για την ίδρυση του Σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, για να επιτύχουν τη δημιουργία της HEPTAPOLIS σε ηλεκτρονική μορφή, που θα αποτελέσει το μεγαλύτερο και σημαντικότερο κέντρο Γραμμάτων, Τεχνών και Επιστημών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στις 3 Νοεμβρίου του 2014, η Καρολίνα, μετά από μακροχρόνια πάλη με την σπάνια νόσο ALS (πλάγια αμυοτροφική σκλήρυνση), έφυγε για την Άλλη Ζωή.

Ο Παύλος Πισσάνος δεν έμεινε μόνος. Η μεγάλη ομάδα των πιστών του Σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ στάθηκε με αμέριστη πίστη δίπλα του, τον βοήθησαν να σταθεί «όρθιος» και όλοι μαζί συνέχισαν τον αγώνα, για την πραγματοποίηση του οράματος της HEPTAPOLIS.

Σήμερα, ένας μεγάλος αριθμός «Μαχητών του Πνεύματος» αγωνίζονται για την επίλυση  των προβλημάτων, που αφορούν στην ολοκλήρωση του γιγαντιαίου αυτού εγχειρήματος.

Ακαδημαϊκοί, Καθηγητές, Επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, Επιχειρηματίες, Τραπεζίτες, Οικονομολόγοι, άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών εργάζονται σε όλους τους τομείς των απαιτούμενων δράσεων, κάνοντας πραγματικότητα ένα έργο που πολλοί το αποκαλούν απλά «απίστευτο  όραμα».

Το Ίδρυμα «ΚΑΡΟΛΙΝΑ & ΠΑΥΛΟΣ ΠΙΣΣΑΝΟΣ», μέσα στο οποίο συμμετέχει το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΥΜΠΟΣ, θα υποδέχεται τις πάσης φύσεως χορηγίες και ευεργεσίες, που θα καταθέτουν οι πολίτες και όλοι οι φορείς από όλο τον κόσμο, βοηθώντας ο κάθε ένας ανάλογα με τη δική του δυνατότητα, στην πραγματοποίηση του έργου.

Ένας μεγάλος Μηχανισμός Ελέγχου από Νομικούς και Οικονομικούς Ελεγκτές, έχει ήδη συγκροτηθεί για την διασφάλιση των εισερχομένων χρηματικών ποσών, που θα καταθέτουν στο Ίδρυμα οι «πιστοί του οράματος».

Το Ίδρυμα ελέγχεται από ειδικό Νομικό και Λογιστικό Μηχανισμό, που εξασφαλίζει την ακέραιη διανομή των χρημάτων στην εταιρεία «HEPTAPOLIS-Ανώνυμη Αναπτυξιακή-Εμπορική HOLDING – Α.Ε», που ηγείται και συμμετέχει στις 24 θυγατρικές εταιρείες, οι οποίες έχουν ήδη σχεδιασθεί για τον προγραμματισμό των έργων της HEPTAPOLIS και των έργων υποδομών της, σε ολόκληρη την έκταση του Νομού Βοιωτίας (Αεροδρόμιο, Ελικοδρόμιο, Λιμάνια, Ξενοδοχεία, Τουριστικές και Εργαστηριακές εγκαταστάσεις, Ενέργεια, Λύμματα, Απορρίμματα, και άλλα).

Ολόκληρο το σύστημα Ελέγχου, Κατανομής, Διανομής και χρηστής Διαχείρησης του χρήματος των χορηγών, θα τελεί υπό την άγρυπνη προστασία του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εκτελεστικής και Επιστημονικής Επιτροπής και των Οικονομικών Επιτροπών του Σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ.

Θεωρείται χρήσιμο να τονισθεί  ότι, έχουν προβλεφθεί όλες οι απαραίτητες διεργασίες ώστε τα  χρηματικά ποσά των χορηγών για την οικοδόμηση των έργων της HEPTAPOLIS, να τύχουν του απαραίτητου σεβασμού και εκτίμησης «φόρος τιμής των σημερινών γενεών στις μελλοντικές γενεές των κοινωνιών του κόσμου».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Όποτε αποφασίσετε να γίνετε χορηγός, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό που επιθυμείτε στον τραπεζικό λογαριασμό.

Στη συνέχεια δηλώστε με E-mail στο heptapolis@gmail.com τον τομέα της HEPTAPOLIS στον οποίο επιθυμείτε να διατεθεί η δωρεά σας.

Η δωρεά σας θα αναγνωριστεί χωρίς αποτυχία, συνοδευόμενη από την Ιδρυτική Ευχαριστήρια Επιστολή.

Σημειώνεται ότι το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΥΜΠΟΣ UNIVERSAL είναι βασικός μέτοχος του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ KAROLINA & PAUL PISSANOS FOUNDATION.