4 out of 5
4
6 reviews

Μαθήματα Χορού 6ο Μέρος – Rumba

Με πολύ απλή και κατανοητή γλώσσα του σώματος, στην πλέον αρμονική κίνησή του, ο Ηλίας διδάσκει τις πρώτες κινήσεις και τα πρώτα χορευτικά σας βήματα ώστε με αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό και σιγουριά να κατακτήσετε τον ρυθμό που επιλέξατε.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Αρχική αξία κόστους μαθήματος: 280 €.

Το ποσό αυτό μειώνεται ως ακολούθως:

Χορήγηση ειδικής έκπτωσης 20% στο σύνολο του μαθήματος.

Ποσό πληρωμής μετά την έκπτωση: 224 €

Εφάπαξ Πληρωμή – Early Entry (10%): 201,2 €

Μετά την εξόφληση του συνολικού ποσού, παρέχονται επιπλέον 2 μήνες δωρεάν εκμάθησης, για την πληρέστερη κατανόηση του Μαθήματος. 

6ο Μέρος – Μαθήματα Χορού

Χρονική Διάρκεια:  1 Μήνας

Κόστος μαθήματος: 37,3 €.

ΕΚΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:

  • 6η ΕΝΟΤΗΤΑ : Rumba – Διάρκεια video: 55’

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Επιλέξτε όποιο χορό θέλετε να διδαχθείτε ή και τους έξι χορούς μαζί.

Κάθε χορός σε ένα ξεχωριστό VIDEO, σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε εύκολα και γρήγορα όλες τις σωστές κινήσεις τις οποίες ο ΗΛΙΑΣ ΛΑΔΑΣ σας διδάσκει.

Με πολύ απλή και κατανοητή γλώσσα του σώματος, στην πλέον αρμονική κίνησή του, ο Ηλίας διδάσκει τις πρώτες κινήσεις και τα πρώτα χορευτικά σας βήματα ώστε με αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό και σιγουριά να κατακτήσετε τον ρυθμό που επιλέξατε.

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο χορός, δεν αποτελεί μόνο πολιτισμικό και καλλιτεχνικό διαβατήριο γι’ αυτόν που χορεύει. Σε βάθος νοήματος, ο χορός είναι αρμονία σώματος και εκπαίδευση ψυχής.

Η προσπάθεια του χορευτή να εναρμονισθεί η κίνησή του με τον μουσικό ρυθμό και ταυτόχρονα με την κίνηση της ντάμας του, απαιτεί άμεση αντίδραση του νου, με αποτέλεσμα μιά γενικότερη εκπαίδευση του σώματος που διαθέτει, ώστε το τελικό αποτέλεσμα της κίνησης να λέγεται αρμονία.

Η αρμονία της κίνησης επιδρά στην γενικότερη ψυχολογία του ανθρώπου, με αποτέλεσμα ο τρόπος σκέψης, ο τρόπος απόφασης και ο τρόπος κάθε επόμενης ενέργειας του να συνοδεύονται από εκτεταμένη λογική ακολουθία.

Πίσω από αυτή τη λογική, υπάρχει η σοφία της υγείας. Η αρμονική κίνηση στον άνθρωπο μεσολαβεί στην αφαίρεση κάθε περιττού βάρους στο σώμα του, μεσολαβεί στην ψυχολογική του ισορροπία, στην αύξηση της αυτοπεποίθησης και την επιβολή της αυτάρκειας για τον εαυτό του.

Το μάθημα χορού του Ηλία Λαδά και ο τρόπος κάθε χορευτικής διδασκαλίας επικυρώνουν την χρησιμότητα που έχει η «γνώση της κίνησης» σε οποιαδήποτε καθημερινή απαίτηση έχει το σώμα μας, αλλά και η ψυχή μας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της ζωής μας.

Ο χορός και η μουσική είναι παιδευτικά μέσα του σώματος, του νου και της ψυχής.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΟΣ

Ο χορευτής, χορογράφος και performer Ηλίας Λαδάς είναι Ελληνό – Αμερικανικής καταγωγής με σπουδές οικονομολόγου και αμέτρητα χορευτικά διαπιστευτήρια. Ακολούθησε το δρόμο της καρδιάς του και ασχολήθηκε με τον χορό από την παιδική του ηλικία συμμετέχοντας σε άπειρους διαγωνισμούς και αποσπώντας πολλές διακρίσεις και πρωτιές!

Συγκαταλέγεται στους 20 πιο κορυφαίους χορευτές της Αμερικής και στο ελληνικό κοινό έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό show του ANT1 Dancing With The Stars.

Διδάσκει περισσότερους από 30 διαφορετικούς τύπους χορών. Σχεδόν σε κάθε αγώνα οι μαθητές του έχουν την καλύτερη θέση και κερδίζουν κορυφαία βραβεία.

Academic Awards:

M.B.A. Masters of Business Administration 2006 (PBA Palm Beach Atlantic University)

B.S. Bachelor of Science 2000 (Degree college “The American college of Greece)

Blackpool Pro Am Open Latin Finalist 2018 (Pro)

Blackpool Pro Am Open Rhythm finalist 2018 (Pro)

“Dancing with the stars” Season 6, Greece

“Dancing with the stars” Season 5, Greece

“Dancing with the stars” Season 2, Greece

“Dancing with the stars” Season 1, Greece

Ranked on the top 20 teachers in the USA 2200 (2007 – 2009 Dance sport series).

Two times dance competitor “Dancing to a new beat” competition in Orange county, CA featuring the TV show “Dancing with the Stars” and winner (2008).

World Salsa Championship ESPN Finalist (Florida 2007).

Los Angeles Salsa Champion (2007).

Winner of the Top teacher in numerous prestigious competitions in the USA: Emerald Ball in Los Angeles, the Embassy Dance sport Championships in Irvine, CA, the Holiday dance Classic in Las Vegas, NV, Dancing a la carte in Springfield, MA, the San Diego dance sport Championships, Hollywood dance sport championships CA, California open in Irvine CA to name some.

Ranked on the top 20 teachers in the USA 2200 (2007 – 2009 Dance sport series) Sport Achievements and Certifications.

Sport Aerobics Champion (national champion of Greece – Men’s Individual Category) 1998, 1999, 2000, 2001, 2002.

International Competitions:

World Aerobic Championships 2002 Lithuania (FIG)

World Series 2002 Bulgaria (FIG) – 9th place European

Aerobic Championship 2001 Italy (FISAF) – 8th place

World Aerobic Championships 2001 Marocco (FISAF) – 8th place

World Series 2000 Romania (FIG) European Championships 1999 France (FISAF)

Aerobics & U Master Instructor – A.C.E. Approved

Tae Kwon Do Black Belt (3 DAN) 1997 – 2004

Gold Medalist 1992, Silver Medalist 1991

Απόκτηση Κότινου με: Πιστοποιητικό Παρακολούθησης των ακαδημαϊκών μαθημάτων του HEPTAPOLIS AVATAR e-Learning από την Μ.Κ.Ο. HEPTAPOLIS – ΤΡΙΛΟΓΙΑ. (ΣΗΜ. Η αποστολή του Πιστοποιητικού γίνεται με email.)

Μαθήματα Χορού 6ο Μέρος - Rumba

1
6η ΕΝΟΤΗΤΑ : Rumba – Διάρκεια video: 55’
55

Rumba