Instructor Bio

Εμπνευστής – Σχεδιαστής – Εκτελεστής της Heptapolis-Τριλογία.
Ο Παύλος Πισσάνος γεννήθηκε στα δύσκολα χρόνια της Κατοχής.
Σε ηλικία 18 ετών ίδρυσε τον Οργανισμό «PISSANOS» και εργάσθηκε ως ιδιοκτήτης εταιρείας Διαφημήσεων και παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων επί 3 δεκαετίες.
Ως συγγραφέας έγραψε πολλά βιβλία και σενάρια Αρχαιολογικά, Ιστορικά, Θεολογικά, Επιστημονικά, Φιλοσοφικά, τα οποία μεταφράστηκαν σε πολλές γλώσσες και κυκλοφόρησαν σε πολλές χώρες του κόσμου.
Ωε σεναριογράφος – σκηνοθέτης και παραγωγός δημιούργησε 45 τηλεοπτικές παραγωγές καταγραφής και ψηφιοποίησης των μνημείων του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.
Από το 1988 μέχρι το 2010 συμμετείχε ως παραγωγός ταινιών στην Διεθνή αγορά των Καννών.
Το έργο του, «Απ’ τον Αριστοτέλη στον Hawking» προτάθηκε από 10 καθηγητές Πανεπιστημίων και Ακαδημιών του κόσμου, ως υποψήφιο για το διεθνές βραβείο Templeton 2007.
Για το βιβλίο του «Οι Νόμοι του Σύμπαντος» προτάθηκε με Ακαδημαϊκή υποστήριξη για το βραβείο Νόμπελ 2011.
Δημοσίευσε περισσότερα από 250 φιλοσοφικά, κοινωνικά άρθρα σε Ελληνικές εφημερίδες με τίτλο «Σήμερα είναι Κυριακή».
Η έμπνευση, η θεματική επιλογή των μαθημάτων και η καλλιτεχνική εποπτεία του διαδικτυακού εκπαιδευτικού προγράμματος “HEPTAPOLIS - AVATAR e-Learning” αποτελεί πολύμηνο έργο του Π. Πισσάνου.
Το έτος 1984 ίδρυσε το Παγκόσμιο Πνευματικό Κέντρο «ΟΛΥΜΠΟΣ», στο οποίο είναι πρόεδρος και συμμετέχουν ακαδημαϊκοί, καθηγητές, ερευνητές και τεχνοκράτες από πολλές χώρες του κόσμου, που σήμερα συνεργάζονται για την πραγματοποίηση του μεγάλου σχεδίου υλοποίησης της “HEPTAPOLIS-Τριλογία”.
Για την ιδέα, τον πολεοδομικό και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της “HEPTAPOLIS” ο Παύλος Πισσάνος βραβεύθηκε απο την Διεθνή Ένωση Ολυμπιάδων, από το Διεθνές Ίδρυμα Zhivkova, έλαβε μετάλλιο από το πανεπιστήμιο Poznan της Πολωνίας, χρήσθηκε τακτικό μέλος και έλαβε χρυσό μετάλλιο από την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Πρίγκηπα της Πορτογαλίας Dom Miguel de Braganca, του προγράμματος έρευνας “Harmonia Universal” της Πορτογαλίας, χρήσθηκε Ιππότης της Μάλτας, έλαβε μετάλλιο από το διεθνές Ίδρυμα Άλμπερτ Σβάϊτσερ.
Ο δημιουργός της Heptapolis είναι επίσης μέλος της διεθνούς Ακαδημίας Κοινωνικών Επιστημών στη Φλόριδα των Η.Π.Α, του απενεμήθη το παράσημο του τάγματος του Μαργαριταρίου του σουλτανικού οίκου του Σούλου και του Βορείου Βόρνεο και αναγορεύθηκε απο τον κυβερνήτη της πολιτείας του Τενεσί των Η.Π.Α. πρεσβευτής Καλής Θελήσεως.
Τιμητικές διακρίσεις και μετάλλια για τη δημιουργία της “HEPTAPOLIS”, δόθηκαν επίσης στον Π. Πισσάνο από το Πανεπιστήμιο του Gottingen και από πολλά άλλα πανεπιστήμια και ιδρύματα, της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας.

Teacher Courses

Στο μάθημα αυτό, ο διδασκόμενος ενημερώνεται για το σύνολο των λογικών απόψεων των φιλοσόφων του Αρχαίου Ελληνικού κόσμου για την ύπαρξη του κοσμικ...
Add to Wishlist
500€ 400€
Φιλοσοφία
50€ 40€
Το πέρασμα του Σωκράτη από τη ζωή της Αθήνας άφησε την εντύπωση μιας προσωπικότητας κυριαρχημένης απο μία «δαιμονική» ουσία, μιας προσωπικότητας κυ...
Beginner
1 Lectures
Add to Wishlist
50€ 40€
Φαντασθείτε έναν άνθρωπο έξω από το χρόνο, γιατί η αιωνιότητα είναι γι' αυτόν μια στατική στιγμή. Έξω από την Εξέλιξη, γιατί εξέλιξη δεν υπάρχει γι...
Add to Wishlist
500€ 400€
Φιλοσοφία
Κλείστε τα μάτια σας και αφουγκρασθείτε τους ήχους και τις μυστικές φωνές από την ζώσα φύση, τα δένδρα, τα λουλούδια, τα πουλιά, το νερό που κυλάει...
Add to Wishlist
500€ 400€